07
sep-2012

Verdens bedste brød… har det så ydmygt fået navnet. Jeg satte mig for at teste det. Det skal lige siges at jeg ikke kan tage æren for noget, ud over billederne på denne side. Selve opskriften og fremgangsmåden er fra denne side her (Opskrift) Egentlig syntes jeg det skulle hedde: “Verdens letteste brød at bage” For det må virkelig siges at være let at bage. Dog tager det noget tid. Fra man starter til brødet rent faktisk kan spises går der 15 timer og 5 minutter, hvis man følger opskriften helt nøjagtigt. Nu går det jo sjældent sådan. Uanset, så er det i hvert fald et bagebrød man skal prøve få til at passe ind i sin hverdag.

Brødet er virkelig lækkert. Og så er der en helt særlig grund til at man gider at bage det igen og igen. Det er nemlig ikke kun lækkert når det er nybagt. Stort set alle brød er lækre når de er nybagt og varme. Men en del af brødene kommer lidt til kort når man så skal have sig en skive næste dag. Sådan er det ikke med det her brød. Jeg blev meget overrasket over hvor dejlig blødt og luftigt det stadig var dagen derpå.

Verdens bedste brød

…”Verdens letteste brød at bage”

Jeg plejer at slå dejen sammen om aftenen og sætter den så i køleskabet næsten morgen inden jeg tager på arbejde. Og når jeg så kommer hjem kan jeg bage det. Men sidst jeg bagte (brødet på billederne) gjorde jeg det lidt anderledes. Og jeg syntes hidtil at dette er det bedste resultat jeg er nået frem til. Jeg havde en fridag. Så aftenen før – omkring kl. 23 – slog jeg dejen sammen. Næste dag var dejen klar kl. 11 til at komme ud og hæve de 2 timer mere. Jeg kom ikke lige i gang før kl. 12 Dejen havde ikke været i køleskabet. Og de 2 timer den skulle hæve blev i hvert fald til 2 ½ time. Derefter gjorde jeg alt som jeg hidtil havde gjort. (Jeg skruer ikke ned på 230 grader de sidste 15 min. Det afhænger nok af ovene) Brødet blev færdigt og så lækkert ud. Det føltes mere luftigt end de tidligere brød jeg havde bagt. Jeg tror også godt man kan se på billederne at det er meget luftigt. Som sagt, vil jeg sige det er det bedste brød jeg har bagt indtil nu. Så konklusionen må være; man skal eksperimentere lidt med det og finde sin egen måde at lave, Vedens bedste brød, på. Opskrift på verdens bedste brød. michael gram,  verdens bedste brød mislykket

Post by Michael Gram

0

 likes / 0 Comments
Share this post:

Arkiv

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec